Joost

Hallo, ik ben Joost Joziasse. Leuk je hier te ontmoeten!

In 2012 ben ik begonnen met fotograferen, aangestoken door m’n meisje die zelf al een tijdje enthousiast met fotografie bezig was. Ik deed een cursus digitale fotografie voor beginners bij EPZ, samen met mijn schoonzus die ook besmet was met het virus. Ik begon met die cursus om te leren over de techniek van de camera, maar vooral over composities, scherptediepte, sluitertijden en alles wat er bijhoort. Deze cursus werd gegeven door Mischa de Muynck, de huisdocent van EPZ. In twaalf lessen kwam een heel arsenaal aan technieken en onderwerpen aan de orde. Elke keer een stuk theorie, en een opdracht om met dat stuk theorie te leren werken. Tijdens de volgende les werden dan de opdrachten besproken en voorzien van feedback. Zo leerde ik niet alleen van mijn eigen foto’s – maar ook het bespreken van de foto’s van mijn medecursisten was erg leerzaam.

20130816_expo_beginners
De cursus eindigde met een expositie in het bedrijfsrestaurant van EPZ. Maar daar eindigde mijn enthousiasme niet!

Fotoclub

In mei 2013 werd de EPZ Fotoclub opgericht, in clubverband heb ik workshops gedaan zoals macrofotografie, Lightroom, straat- en avondfotografie (allemaal verzorgd door Mischa de Muynck) en daglicht op portretfotografie (van Annika van Balen). Inmiddels had ik ook mijn eigen camera, een Canon 600D. In 2013-2014 deed ik samen met Annemarie en Margriet de gevorderden cursus voor digitale fotografie.

fotoproject 3×50

week-05-JoostJoziasse
In januari 2014 begon ik met het 3×50 project, vijftig weken lang met vijftig fotografen fotograferen met de 50mm lens. Klik op de link om mijn 2014 in foto’s te zien.

in opdracht

Safety & Security Zeeland; Verkeersregelaars
Soms werk ik in opdracht, zoals de fotografie voor de nieuwe website van Safety & Security Zeeland BV, een beveiligingsbedrijf.

wedstrijden en thema’s

Winnende foto Architectuur wedstrijd
Ik doe regelmatig mee aan wedstrijden en thema’s van de Fotoclub en ik won de wedstrijd met als thema Architectuur met deze foto van een van de gebouwen van het Louvre in Parijs.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je iets kwijt? Neem dan contact met me op!

3 gedachtes over “Joost

 1. Mooie site Joost!
  Een prachtige manier om al je toppertjes bij elkaar te hebben staan en aan de wereld te kunnen laten zien.

  Ik hoop dat we nog veel dagen samen met Annemarie en onze camera’s zullen vullen om hier nog meer toppertjes aan toe te kunnen voegen!

  Succes!

  Geliked door 2 people

 2. He Joost, wat een prachtige website. Jouw enthousiasme voor het fotograferen is voelbaar en de foto,s zijn prachtig. Een korte aanvullende opmerking over de tekst stuur ik je in een privebericht via fb. Groeten Marion

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s